Ny för i år bland sposorekipagen är Molly Holgersson, här är en kort presentation om Molly och Natascha.

Ni kan följa henne på www.facebook.com/Molly-Holgersson

Jag har haft Natascha sen hösten 2015. Natascha är född 2010 e. King Louie- Feliciano. Vi tävlar i fälttävlan på 1* nivå och har planer att i år starta 2*. Natascha ställer alltid upp och vill göra sitt bästa och vi hade en väldigt bra säsong 2017 med bl.a. placering internationellt och ett Lag-SM silver.

Vi tävlar för Föreningen Mantorpsryttarna och tränar för Inger Axelsson i dressyren, Nina Lilja och Jens Wickström i hoppningen, Nina hjälper mig även med terrängen.

2018 är målet att kvala till YR-SM och starta fler internationella tävlingar utanför Sverige. 

Målet för 2019 är att rida YR-EM.

 

 


 

 

 Carina Karlsson, Tranås som varit med som sponsorekipage sedan 2015.

Nybliven pensionär som tidigare har jobbat som djurvårdare och är aktiv i Tranås Brukshundsklubb.

Äger och tävlar med mina tre Kelpies Pondus 9 år, Bruce och Besta är 3år och helsyskon. Besta ska bli mamma till en härlig kull Kelpie valpar. Alla tre från Kennel Cefeus. Stolt och glad att få vara reklampelare för Butiken i Råssmark.

Tävlar aktivt med alla tre inom agility, lydnad och bruks med spår och rallylydnad. 

Mina mål för 2018:

  • Komma med i rallylydnads SM med Pondus.
  • Få Bruce och Besta uppflyttade till agilityklass 3 och höja sig även i spår.

 


 

Ellen Sundbrandt och Robban (Deerpark Rodger) är ett av våra sponsorekipage 2018. Det ska bli mycket intressant att följa deras utveckling i år.

Här följer en kort presentation och ni hittar dom på Instagram team.ellensundbrandt 

Ellen Sundbrandt och Robban (Deerpark Rodger) och de har känt varandra sedan hösten 2014. Robban är född 2006, C-ponny, importerad från Irland och är väldigt snäll. Ellen är en målmedveten tjej som älskar att tävla i hoppning. Så med hennes vilja och engagemang för ridning, tillsammans med Robbans kapacitet, är de ett prefekt team för att lyckas.
Ellen och Robban tävlar och tränar för att tävla i MvsB och högre. Ellen älskar att rida så träningen består inte endast av hoppning utan den varierar mycket mellan dressyr, markarbete och uteritter. Ellen och Robban tränar 5-6 dagar i veckan och tävlar som mest 2 gånger i månaden.
Under våren 2018 ska ekipaget rida i ett elitlag för Vretagymnasiets Hästförening. Dessutom så är deras individuella mål är att kvala till inomhus SM som går av stapeln hösten -18. För att titta i kikaren för 2019 så är målet utomhus SM.
Var är Ellen om fem år? Då ska jag fylla 19 år och har mycket erfarenhet som ponnyryttare så då tar jag mina första steg som elitryttare på stor häst.